Zbytkový guláš  

Posted by Jiří Šilhavý in

Brgul

Guláš ze všech zbytků, co doma najdete v lednici. Je to výborný vyprošťovák po nějaké oslavě.

Recept od: 60 Věra , 30 min , hlavní chod

Postup přípravy:

Zpěníme drobně nakrájenou cibuli na omastku. Zaprášíme ji sladkou paprikou. Přidáme na kostky nakrájené maso, na proužky různou zeleninu podle sezony. Zalijeme vodou, přidáme masox, nové koření, bobkový list, chilli papričku a necháme vařit.

Brgul povaříme jen krátce, protože jsou suroviny již předpečené. Podle chuti přisolíme. Až se to povaří, tak zahustíme solamylem rozmíchaným s trochou vody a necháme ještě chvíli povařit.

Brgul podáváme nejlépe s čerstvým chlebem.

Recept od: 60 Věra
Ingredience:
mletá sladká paprika 4 špetky
paprika 1 ks
olej 10 ml
cibule 1 ks
rajče 2 ks
hovězí bujon 2 ks
solamyl 2 lžíce
pečené vepřové maso 10 dkg
bobkový list 3 ks
celé nové koření 4 kuličky
chilli paprička 1 ks
klobása 10 dkg
sůl
pečené kuřecí maso 10 dkg
uzené maso 10 dkg

zdroj: vareni.cz

Bookmark and Share

Button funguje jen při plném zobrazení příspěvku na stránce.Až zjistím, jak na to, bude fungovat na příspěvek v zobrazení příspěvků.

This entry was posted on pátek 26. září 2008 at 05:59 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 komentářů

Okomentovat

Add