Subliminal Flash  

Posted by JSilhavy in

Na disk se mi dostala trialverze prográmku Subliminal Flash. Otázkou je, jak se tam dostal. Jednoduše, něco jsem hledal.
A tak jsem začal pátrat po tom, co tento program umí.

Jedná se o podprahový program.
Používá patentovaný podprahový doručovací systém, podprahové zprávy - flash záblesky - bezpečné a nenápadné zprávy na vašem monitoru.
Na nejmenované stránce je za 960Kč. Přítel Google tě tam jistě navede.
Zajimavým pojmem k tomuto prográmku je afirmace. Podle slovníku cizích slov je slovo významově blízké pojmům:

přisvědčení, přitakání, ujištění,potvrzení.


Nebudu s tu sepisovat blabla. Celkově shrnuto afirmace naučí důvěřovat sobě, ale pranic to nemá společného s Bohem. Církve, v tomto případě systém afirmace využívají k užitku svému.

Afirmace je slovní spojení, které může neustálým opakováním otevírat spojení mezi vědomím a podvědomím.
Snad nejznámnější afirmací je učit se, učit se, učit se.

Ač je prográmek v angličtině je možné doň zadat české slovní spojení.

Po instalaci a otevření programu klikni na Edit messages, objeví se tabulka pro editaci afirmací. Vlevo je Categories, čili kategorie pro různé aktivity, objevuje se tam Prosperity, Winning, Speed aj. Pod tabulkou jsou tlačítka Add a Delete. Kliknutím na Add otevřete pole pro zadání kategorie, jak jsem psal výše můžete ji pojmenovat česky.

Uvedu příklad:
Kategorii si pojmenuji Peníze, stisknu OK a v levé tabulce si vyhledám Peníze na které kliknu. Napravo, kde již byla slovní spojení je nyní prázdno. Proto pod tabulkou kliknu na Add a budu jednotlivě zadávat afirmace:
Z
mé prosperity prosperují ostatní, Jsem finančně nezávislý/a a svobodný/á, Mé úspory jsou magnetem přitahujícím další peníze, Vybírám si žít svůj život v hojnosti,
Štědře dávám také sobě.

Po ukončení zadávání afirmací kliknu na OK. Pak si v tabulce nad Edit messages najdu Peníze a kliknu na prázdné políčko vedle, kde se kategorie zatrhne. Můžete zatrhnout i více kategorií. Pod touto tabulkou je pole Location, tj. kde se záblesky na monitoru mají zobrazovat. Zadám Center, tedy uprostřed monitoru. Vpravo se nachází pole Time settings, tam nastavuji Display every /minimum interval/ - minimum interval až 8 sekund a Display for /10 ms/ - 10 ms až 80 ms.
Nakonec kliknu na Start a můžu sublimovat. Normálně pracuji na Pc jako obvykle.

Odkaz: forum a nastavení programu , anglické afirmace
zdroj: JSilhavy, Google, vsehohojnost, dusecz, slovnik cizich slov, jitrnizeme
POD čarou

10.10.2008.6:09 - Při zadávání českých afirmací nepoužívej háčky.

Bookmark and Share
Button funguje jen při plném zobrazení příspěvku na stránce.Až zjistím, jak na to, bude fungovat na příspěvek v zobrazení příspěvků.

This entry was posted on čtvrtek 9. října 2008 at 06:38 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 komentářů

Okomentovat

Add