4fun.league  

Posted by JSilhavy in

24.11.2008 16:00 - 4fun.league - Kaliningrad - Arihund
Sestava
Arihund: Kabíček, Hušek,Hráský,Nestrojil,Bala,Vyhnal,Andres,Jiruš,Poupa,Jureček,Šmajstrla. Trenér:Rajnoha.

Kaliningrad   0 – 0   FKD Arihund
Datum :     24.11.2008 16:00   
MatchID:     21338712
Stadion :     Mauloseum
Návštěva:     158

158 diváků na stadionu Mauloseum si především přeje, aby nezačalo pršet. Rozestavení hráčů z týmu Kalin vzdáleně připomíná formaci 3-5-2. Poslední rituály před výkopem provádějí: Ječmen - Kodytek, Paulů, Košina - Voborný, Cír, Choleva, Pithart, Wasserbauer - Jakubec, Pumprla.

Rozestavení hráčů z týmu FKD Ari vzdáleně připomíná formaci 4-4-2. Základní sestava: Kabíček - Hušek, Nestrojil, Bala, Hráský - Vyhnal, Jiruš, Poupa, Andres - Jureček, Šmajstrla.

Zápasnickým chvatem složil v právě běžící 11. minutě Slavoj Košina z celku Kalin jednoho z protihráčů, za což si od sudího odnáší jeden bod v podobě žluté karty. Jiří Jiruš se těžce sbírá z trávníku po ráně do kolene. Za pár let toho bude možná litovat, v tuto chvíli na to však nebere ohled a rozhoduje se pokračovat ve hře. Někteří rodiče se teď nechali trochu unést. Místo aby ocenili, jak si Filip Jakubec na pravé straně dobře naběhl do volného prostoru, odměňují pískotem, že nezpracoval míč a ten skončil u soupeře. Nevraživý pohled mladíkova otce a metrák živé váhy, kterým disponuje, však nespokojence rychle vrací do reality. Rozhodčí ukončil poločas za stavu 0:0. Tým Kalin měl míč na svých kopačkách přesně 67 procent hrací doby.

Mužstvo Kalin se dostává do dobré šance, František Wasserbauer se na levé straně uvolňuje a střílí, rána mu však vůbec nesedla, jeho slabý pokus Ivan Kabíček bez problému chytá. Chlapci z týmu Kalin měli k míči blíže po 67 procent poločasu.

Ladislav Kodytek (Kalin) je za svůj dnešní výkon chválen a maminka mu za něj s úsměvem na tváři slibuje jeho oblíbené jídlo. Roman Ječmen by si měl po trénincích ještě přidávat. Květoslav Hráský (FKD Ari) je za svůj dnešní výkon chválen a maminka mu za něj s úsměvem na tváři slibuje jeho oblíbené jídlo. Trenér si naopak bere hráče jménem Petr Nestrojil stranou. Patrně mu vysvětluje, že každý má někdy špatný den a že by se tím neměl příliš dlouho trápit. Výsledné skóre - 0:0.

zdroj:Hattrick, edit 26.11.2008 5:50

This entry was posted on pondělí 24. listopadu 2008 at 07:19 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 komentářů

Okomentovat

Add